Om FMJK

OM FMJK

Billede af Peter Wolf fra Pixabay 

Billede af Peter Wolf fra Pixabay 

Mere om

KLUBBEN

Klubben er åben for alle med interesser indenfor elektronik, bygning af modeller og dioramaer, som kan bruges på et modeljernbaneanlæg, dvs. lokomotiver, vogne, huse, biler, landskaber, skibe, kort sagt alt hvad der kan være på et sådant anlæg.


Udover at opbygge anlæg og senere køre på dette, planlægger vi at foretage udflugter til steder af interesse for medlemmerne.


Vi er begyndt at opbygge et anlæg i størrelse H0 (1:87) på cirka 100 kvm. Der kan køres med 2 skinnet jævnstrøm og 3 skinnet vekselstrøm, spormatriellet er primært Märklín´s k-spor, sporskiftedrev signaler og styring bliver hjemmebygget.Medlemskab

Kontingentet går til husleje og til opbygning af det faste anlæg. Selve anlægget tilhører klubben og bekostes af denne, og det rullende materiel (lokomotiver og vogne) tilhører det enkelte medlem, og medbringes til hver enkelt køreaften.


Har du fået lyst til at høre nærmere om klubben, er du velkommen til at henvende dig eller møde op en onsdag aften på Kvissel Station, døren i gavlen mod Hjørring.

MEDLEMSPRISER


Aktive medlemmer 500 kr. pr. ½ år

Passive medlemmer 250 kr. pr. ½ år

Seniorer 125 kr. pr. ½ år

Juniorer 125 kr. pr. ½ år

Støttemedlemmer   50 kr. pr. år