Interesseret?

 

  • Er modeltog lige sagen for dig?
  • Mangler du et sted til at udfolde dig?
  • Har du lyst til at dele din hobby med andre?
  • Eller ......

Hvis det er tilfældet, så skal du være mere end velkommen hos os.
Læs mere under kontakt

Artikler

Model jernbanens dag - Mogens kom forbi


Den europæiske model jernbane organisation MORUP, har besluttet at 2. december skal være en international begivenhed, for at give information og PR for vores Hobby.

Frederikshavn Modeljernbane Klub (FMJK) er medlem af MORUP gennem vores medlemskab af Dansk Model Jernbane Union (DMJU).
DMJU havde opfordret klubberne til at lave lokale aktiviteter på dagen.

Vi var så heldige at 2. december i 2015 faldt på en onsdag som er vores normale klubaften, og døren er altid åben for alle interesserede der kigger forbi.

Det galt også da Mogens fra TV2 Nordjylland ringede til formanden om eftermiddagen og spurgte om han kunne komme forbi og se på vores anlæg og vore aktiviteter, så fik Ove lidt mere travlt end normalt med at komme i klubben.

Mogens kom forbi 1

Derfor var gang i aktiviteter da medlemmerne mødte frem til normal åbnings tid, de fleste havde bemærket at der var flere biler på parkeringspladsen end normalt og bl.a. en teknikvogn fra TV2 Nordjylland og Mogens nemt genkendelige ”firmabil”.

Mogens 2

Alle synes det var spændende at se det udtræk der skulle til for at lave 2 minutters udsendelse, og hvor planlagt alt var, der var en planfor hvor Ove og Alexsander skulle stå, for ikke at skygge for kameraet, når det skulle følge toget.

Det var en anderledes klub aften end normalt, og det er vores opfattelse at Mogens også fandt ud af at der er sket meget med model tog, siden han kørte med sit Märklin startsæt og K-skinner.


Per Jørgensen